Sunday, July 26, 2015

Larome Serum Apple Stem Cell

Mari ambil tahu kenapa L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum ini bagaikan ada kuasa MAGIK ke atas kulit anda. Serum ini dihasilkan melalui PhytoCellTec oleh Dr. Fred Zulli, saintis tersohor Barat menggunakan epal liar yang hanya terdapat di negara Switzerland sahaja. Beliau melihat ada keganjilan pada epal liar ini kerana meskipun terbiar dibawah pokok selepas luruh selama 3 bulan, buah ini tidak kecut dan rosak sepertimana buah-buah epal yang biasa kita makan. Buahnya didapati masih segar kerana stem selnya yang unik dan dapat mengekalkan buah ini seperti keadaan asalnya walaupun lama terbiar. Epal ini dinamakan Uttwiler Spatlauber. Ia mempunyai banyak khasiat serta istimewa kerana berupaya kekal segar dalam 6-8 bulan walaupun tidak diletakkan dalam peti sejuk. Ia kaya dengan Phytonutrien, Protein dan mempunyai sel hidup yang lama. L'AROME Apple Stem Cell Slimming Serum direka untuk menghasilkan hasil yang hebat kepada pengguna. Ia bukan sahaja untuk membakar lemak anda, ia membantu membentuk badan anda, menghasilkan enam pek anda (pembina badan), menghilangkan selulit dan stretch mark. Kandungan stem sel epalnya menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan membaiki epidermis selain membentuk pigmen kulit. Dengan kata lain juga, ia berupaya membaiki tisu dan sel dalam badan dengan efektif dan akhir menghasilkan sel baru dengan untuk kulit. Formulanya yang diekstrak daripada tumbuh-tumbuhan dapat membantu memecahkan lemak, menyahkan toksik dan air yang berlebihan dalam badan. Jadi ia akan menghalang pembentukan lemak disamping melancarkan pembuangan air besar dan kecil sekaligus menggalakkan pemecahan sel-sel lemak dengan kesan termo sehingga dapat melangsingkan badan anda. Selain itu, ia membantu mengurangkan selulit, stretch mark memperbaiki tona kulit yang lebih baik.

Boleh hubungi saya melalui whatsapp, SMS, telegram 
ke 019 2000 647
larome slimming serum ni diperbuat drpd ingredient spt berikut : 1) methyl nicotinate : lada benggala yg berfungsi memberikan rasa panas bagi membakar lemak dan mencairkan lemak2 tepu dlm bdn. 2) apple stemcell : apple hijau dr swiss yg berfungsi sbg membaiki sel2 kulit yg rosak spt strecthmark, selulit. Ianya adalah disbbkan sel kulit rosak.. 3) cucurbita pipo (pumpkin seed/biji labu) berfungsi utk menegangkan semula kulit bdn yg telah kehilangan lemak2 td. So kulit bdn xakan mengelebeh.. **serum ni pekat dan tiada campuran air serta tidak berminyak, tidak melekit.. ianya bertindakbalas sejurus lepas sapu, iaitu selepas serum serap dlm kulit. Lemak2 tu akan dibakar n cair serta akan kuar dr bdn melalui najis atau peluh atau kencing. Apa tu stem cell? STEM CELL ialah "SEL INDUK" "STEM CELL" terdapat pada benda-benda hidup seperti manusia, haiwan dan tumbuhan. Jika manusia, "STEM CELL"banyak terdapat pada URI & TALI PUSAT bayi yang baru lahir. Bagi orang melayu, uri & tali pusat itu akan ditanam. Pada zaman sekarang, bagi golongan yang berduit, "STEM CELL" anak mereka akan disimpan di "STEM CELL BANK". Sebenarnya "STEM CELL" itu boleh digunakan kembali jika bayi tadi mengidapi penyakit kronik. Tetapi kos penyimpanan amat mahal sehingga mencecah RM20,000 - RM100,000. Assalamualaikum rakan2 yg saya sayang kerana Allah. Informasi yg baru saya dapat dalam majlis ilmu semalam bahawa produk kecantikan ada 3 kategori:- 1) Losyen (murah):tiada serapan di kulit,di permukaan kulit shj 2) Krim (mahal):diserap ke dlm kulit sedikit shj (hanya bertahan dlm tempoh sehari @ kurang) 3) Serum (paling mahal dgn kualiti paling tinggi & terbaik dlm kategori kecantikan - penemuan terbaru dlm teknologi kecantikan Ada rata2 pelanggan memberitahu bahawa Larome Slimming Serum RM385 utk 4 Botol mahal namun harga sebenar Serum di pasaran dunia sebenar adalah spt berikut. 9 kelebihan Larome apple stemcell 1. Kurus langsing 2. Hilangkan stecthmarks 3. Hilangkan selulit 4. Hilangkan parut 5. Cantikkan kulit 6. Buang angin dalam badan 7. Boleh hilangkan lenguh2 bdn 8. Sgt melawaskan
9. Selesaikan masalah segugut dan period tidak teratur


Cara apply LAROME slimming serum : *Sapu2 gosok2 urut2 tenyeh2 tepuk2 pd bhgn2 berlemak tu (perut, peha, betis, pinggul, lengan, bawah dagu) ** Permulaan guna 1-2 pam pada 1 kawasan namun jika tiada rasa panas atau kurang panas, tambah pam sehingga mana yg anda mampu tahan. (ada cust yg guna sehingga 5-6 pam pada 1 kawasan shj terutama perut dan hasil lebih nmpk cepat.) Minum air mineral / masak yg byk (25KG berat badan : 1 Liter Air). Air yg cukup dlm badan membantu melancarkan perjalanan darah seterusnya membantu mempercepatkan proses 'pembakaran' & 'pemecahan' lemak



Nama Saya Farryna Abu, saya stokis berdaftar company Larome. Jangan ragukan keaslian Larome Warm Serum daripada saya. 

Boleh hubungi saya melalui whatsapp, SMS, telegram 
ke 019 2000 647


Boleh hubungi saya melalui whatsapp, SMS, telegram 
ke 019 2000 647


Saturday, July 25, 2015

Apple Stem Cell

Usah takut dan rasa bersalah kerana produk ini seratus peratus halal kerana ia berasaskan stem sel epal yang digabungkan dengan tumbuhan lain.   

Stem sel epal   
Dalam pada itu, pengguna harus tahu bahawa stem sel epal ini bukannya diperolehi daripada epal biasa seperti yang dijual d pasar raya. Stem ini diasaskan oleh Dr. Fred Zulli, saintis tersohor Barat menggunakan sejenis epal liar yang hanya terdapat di hutan-hutan Switzerland sahaja. Rasanya pahit dan tiada siapa yang mahu memakannya.
Dr. Fred Zulli melihat ada keganjilan tentang epal liar ini kerana walaupun terbiar di bawah pokoknya selepas luruh selama tiga bulan, ia tidak kecut atau rosak. Buah ini masih dalam keadaan segar kerana stem selnya yang unik dan dapat mengekalkan keadaan asalnya walaupun lama terbiar. Setelah membuat uji kaji di makmal miliknya di Buch, 50 meter dari Zurich, terhasillah produk L’AROME.
Jadi, L’AROME ialah pilihan yang tepat untuk mereka yang mahu melangsingkan badan dan mereka yang cinta kepada kecantikan. Ini kerana lemak-lemak di badan terutama bahagian perut sangat mengganggu kehidupan. Oleh itu, kita semua perlu sedar untuk membuang lemak-lemak ini dengan bantuan L’AROME. Usah gusar dan bimbang kerana anda akan kembali langsing selepas berjinak-jinak dengan produk ini.
L’AROME Apple Stem Cell Slimming Serum dapat membakar lemak anda dalam masa 24 jam. Ia sekali gus mengurangkan kesan parut selepas bersalin dan dapat mengempiskan perut anda. Ia diformulasi khusus untuk perkara-perkara berikut:

LEMAK: 
Pembakaran lemak berlaku sangat pantas. Anda hanya perlu sapu serum ini di kawasan yang anda inginkan. Ia akan kekal di lapisan kulit luar dan dalam kerana ia mudah meresap. Pembakaran lemak terhasil setiap kali anda makan dan berpeluh selagi anda tidak membasuh bahagian yang diletakkan serum.
SELULIT: 
Perubahan ketara hanya dalam tempoh satu minggu. Sapu dengan konsisten untuk mencapai kesan maksimum ini.
LANGSING: 
Perubahan yang amat ketara dalam masa empat hingga sepuluh hari. Anda boleh membentuk kecantikan dan kelangsingan tubuh dengan memberikan tumpuan di kawasan yang anda inginkan.
PARUT MEREKAH: 
Hampir seratus peratus hilang dalam masa satu bulan. Produk ini membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, paha dan lengan.

Jika anda berminat untuk daftar sebagai stokis atau agen di kawasan anda sila hubungi saya;
Farryna Abu,
eStokist Larome
019 2000 647

Harga yang ditawarkan oleh HQ (100% Original)


Saturday, April 4, 2015

Bagaimana saya mengenali L'arome

BismillahiRahmannirRahim......

Bagaimana saya mengenali Larome Serum?

Pada 3 November 2014 saya telah menjalani pembedahan caesarian untuk anak kedua saya kerana masalah tumpah darah dan uri di bawah. Ini berbeza dengan anak ke dua saya yang dilahirkan secara normal.

Macam biasa, seminggu pertama, pergerakan agak terbatas dan masalah perut juga seperti mana-mana orang yang baru melahirkan... terburai! Bezanya bila menjalani caesarian ialah saya tak boleh berbengkung awal, cuba juga tapi terus bengkak petangnya.. 

Masalah yang lain daripada kelahiran normal ialah wujud gelebeh bawah perut seperti gelendung a.k.a seperti leher ayam belanda! 
Jangan gelak-gelak... ini kisah benar untuk orang yang menjalani pembedahan selepas melahirkan. Masalahnya menghantui!

Saya pun mulalah surf bagaimana untuk menghilangkannya selepas hampir masuk 30 hari. Gelabah weh... dah nak habis pantang tapi perut macam tu. Ayo... malulah kalau suami kita perasan. Itupun habis sorok dah agar dia tak nampak. 

Of couse la sebagai isteri kita nak nampak sempurna di pandangan mata suami kita. Tak gitu? 

Pertama sekali yang saya jumpa ialah Mesolipo iaitu suntikan mencairkan lemak. Wa... menarik sangat ni!  Maklumla, sebelum pregnant saya dah naik berat badan sehingga mencecah 72kg. Kemudian pregnant, naik 14kg menjadikannya 86kg! 

Surf punya surf, punya surf.... hambek ko! 1 suntikan RM450. Kita ni belum tahu berapa kali nak kena suntik. Programnya pula antara RM2300 ke RM4000 tawaran promosi. Erkkk.... banyak juga nak invest ni...

ketensionan masuk slimming centre 5 tahun lepas sehingga melabur sebanyak Rm9,998 masih belum reda. Takat hilang 3kg..... huh! Tension nak citer. Tu next session plak.

Akhirnya saya memilih short cut berani mati, call agen sah untuk beli larome Serum. Mula tu ramai gak offer harga macam giler-giler tapi saya takut akan ketulenan dan kewibawaan penjual. Beli dengan agen sah, siap ada keahlian. Manalah tau kalau nak repeat order.

Berbanding semua harga di atas, saya cuma perlu melabur RM350 untuk 4 botol serum. Tak payah pergi slimming centre, tenyeh je sendiri! Alhamdulillah 8hb Disember 2014, sah saya menjadi ahli bob2e!

Farryna Abu
019 2000 647